Home » Honden school actief met focus

Hondenschool actief met focus is een leuke plek om op een leuke manier van leuke mensen dingen te leren en lekker bezig te kunnen zijn met je hond.

Simone Feenstra is de eigenaresse van deze gezellige honden school en heeft een leuk team samen gesteld om de cursisten het naar de zin te maken!

Simone is dan ook de gene die mij de stage heeft aangeboden! Nadat ik hier cuarsussen ben gaan volgens met Kaily en ik vaak even hielp en vaak bleef plakken en we zo aan de praat zijn gekomen! Kwam ook dit onderwerp naar boven,na een tijdje ging de honden school verhuizen en zocht Simone mensen erbij en zo dacht ze ook gelijk aan mij, na een sollicitatie gesprek heeft zij mij voor een jaar een stage aangeboden! Dit jaar ga ik met veel plezier volmaken om vervolgens te kijken of en op welke manier ik hier in verder wil gaan en wat de opties zijn!

 

 

                             OVER SIMONE:

Mijn naam is Simone Feenstra na jaren les gegeven te hebben op 2 verschillende hondenscholen werd het tijd om voor mij zelf te gaan beginnen.  Na lang zoeken en  ontdekken is het hondenschool actief met focus geworden.  Mijn doel is om samen een leuke,  leerzame tijd te hebben waar samen werken met je hond voor op staat.  Hier voor heb ik verschillende opleidingen, workshops en lezingen gevolgd,  en blijf ik dit doen om mij zelf steeds meer te ontwikkelen en op de hoogte te blijven over wat er in honden land gebeurd.

 

Lezing socialisatie en overprikkeling 

Hoopers instructeur 

O&O

Tinley academie

Hond Versus wolf

Dominantie

Vijf onmisbare tips waarmee je je uitvallende hond beter helpt

Uitvallen op straat  

 Fit dog Trainingsprincipes en een verantwoord trainingsopbouw

Fit dog warming up  cooling down  

Hersenwerk voor honden

Geluid uit of zacht

Actief op pad

Balans en coördinatie  

Detectie

Nosework

Er worden meerdere cursussen geven op verschillende dagen, en natuurlijk zijn mechelaars ook van harte welkom! 

Trainingslocatie 

Zuidwending 2A

9644 XK Zuidwending 

Telefoonnummer 

0611462109